Skip to content

09 398 40 19 (vanaf 14u)

0468 50 84 63

info@uw-kine.be

Sint-Andriessteenweg 35, 9620 Zottegem

De Kracht van Uw Kine in Zottegem

Efficiëntie is de kern van onze behandelingen. We combineren onze expertise en ervaring om u een snelle en effectieve revalidatie te bieden. We zijn toegewijd aan het bereiken van de best mogelijke resultaten in de kortst mogelijke tijd voor onze patiënten. We zijn niet bang om out-of-the-box te denken, vooral bij complexe problemen zoals artrose, hernia en scheurtjes. Onze aanpak is gebaseerd op het begrip dat medische beeldvorming vaak structurele letsels toont die niet altijd correleren met de symptomen. We vertrouwen op wetenschappelijke literatuur zoals je kan terugvinden op pain-ed.com en om behandelingen te ondersteunen die voorbij gaan aan conventionele verwachtingen.

Waar staan we voor?

Uw kine - het team

Koenraad Martens

Koenraad Martens

Afgestudeerd in 2004 aan de UGent als Licentiaat Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, gevolgd door een postgraduaat manuele therapie (’05). Daarnaast volgde ik en blijf ik ook talloze bijscholingen volgen in mijn vakgebied en dan voornamelijk in mijn interesses manuele therapie, myofasciale therapie (dry-needling) en sportrevalidatie (met bijzondere interesse in de wielersport). Een combinatie van ervaring en deze specialisaties geven een positief resultaat op allerhande spier-gewrichts-nek-rugklachten-… al dan niet sport-werk gerelateerd.

Na een 13-tal jaar werkervaring op te doen en toenemende zin om mijn eigen stempel te drukken op de therapie startte ik in 2018 mijn eigen praktijk ‘UwKine’ op. Ontspannen doe ik op de mountainbike of door leuke activiteiten te doen met mijn gezin of vrienden.

Simon De Winne

Simon De Winne

Na het behalen van zijn master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Gent, startte Simon zijn carrière in onze snel, groeiende en jonge praktijk in 2020. Tijdens zijn eerste werkjaar nam ook hij er de gespecialiseerde postgraduaatopleiding manuele therapie bij, dewelke hij in ’21 met succes afwerkte. In ’22 volgde dan de myofasciale/dry-needling- opleiding. Om de kwaliteit in onze praktijk op hoog niveau te houden verbindt Simon er zich toe op regelmatige basis bij te scholen in de interessegebieden die aansluiten bij onze specialisaties (manuele, sport, dry-needling). Simon heeft een hart voor sport en in het weekend kan je hem dan ook vaak terugvinden als kiné van KVC Jong Lede. Zijn streefdoel: spelers zo goed mogelijk voorbereiden op wedstrijden preventief en curatief.

Dries Moerman

Dries Moerman

Dries is de jongste telg uit ons team. Afgestudeerd aan de Ugent als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie is hij sinds oktober ’23 bij UwKine aan de slag. Ook Dries is sterk geïnteresseerd in het sportieve aspect en combineert zijn werk bij ons dan ook met zijn kinesitherapiefunctie bij de eerste ploeg van KSV Oudenaarde. Laat je niet intimideren door het sportieve, ook met courante revalidatie postoperatief (knie-heup-schouder) kan hij goed overweg!
Begin ’24 staat eveneens zijn opleiding dry-needling gepland. Daarmee onderschrijft hij ook onze waarden binnen UwKine van continue bijscholing, drive, leergierigheid. In de vrije tijd die hem rest trekt Dries regelmatig zijn loopschoenen aan of speelt hij padel.

Sam Herreman

Sam Herreman

We stellen je graag voor aan onze nieuwe personal trainer Sam Herreman van Functional MovementZ. Sam is 26 jaar, woont in Zottegem en studeerde in 2020 af aan Hogent als bachelor Secundair Onderwijs, Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie. Tijdens zijn opleiding heeft Sam als keuze verdieping gekozen voor Personal Training. Via het NASM certified personal training programma heeft hij zijn kennis verrijkt naast de basis fitnessinitiator opleiding.

Na zijn studies, ging hij in september 2020 als zelfstandig personal trainer aan de slag. Na leerrijke werkervaring als personal trainer bij Bond Moyson, Fitness Oxygen Club, M-Athletic en personal training aan huis, spitst hij zich nu vooral toe op small group training en functional training. Zo kan elke sporter een uitdagende, plezierige en op maat voorziene training verwachten.

Samen streven we ernaar om het beste uit onszelf te kunnen halen. Together to the next level !

Preventie en efficientie is onze prioriteit

We zijn een toegewijd team dat belooft om u te ondersteunen bij elke stap van uw revalidatieproces. Onze waarden weerspiegelen onze toewijding aan uw gezondheid en welzijn en we zijn trots om die elke dag te mogen delen met onze patiënten.

We kijken verder dan enkel curatieve zorg. Ons doel is om niet alleen uw klachten te behandelen maar ook te voorkomen dat ze terugkeren. Dit proactieve beleid is essentieel in onze benadering van uw gezondheid en welzijn, omdat we streven naar duurzame resultaten in plaats van tijdelijke oplossingen.

Efficiëntie is de kern van onze behandelingen. We combineren onze expertise en ervaring om u een snelle en effectieve revalidatie te bieden. We zijn toegewijd aan het bereiken van de best mogelijke resultaten in de kortst mogelijke tijd voor onze patiënten.

Out-of-the-Box denken

We zijn niet bang om out-of-the-box te denken, vooral bij complexe problemen zoals artrose, herniaties en scheurtjes. Onze aanpak is gebaseerd op het begrip dat medische beeldvorming vaak structurele letsels toont die niet altijd correleren met de symptomen. We vertrouwen op wetenschappelijke literatuur, zoals die op pain-ed.com, om behandelingen te ondersteunen die voorbij gaan aan conventionele verwachtingen.

Uw Kine in Zottegem is meer dan een praktijk; we zijn een toegewijd team dat belooft om u te ondersteunen bij elke stap van uw revalidatieproces. Onze waarden weerspiegelen onze toewijding aan uw gezondheid en welzijn, en we zijn trots om die elke dag te mogen delen met onze patiënten.

Pijn/beperking…Geen nood, we zijn er voor jou!